Götz Seibold:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jo napot Kivanok Edit!

Arnika nagyon jol erzi magat. Minden rendben az alom hasznalata is megoldodott!

Arnika nagyon szeret minket, es mi is nagyon szeretjük öt!

A taplalkozasa is kitünö, eszik masfajta szaraz tapot, es masfajta konzervet is, nem csak a Royal Canin.

A heten Nemetorszagba utaztunk Götz, en, es Arnika is velünk tartott.

Nagyon szépen türelemmel volt az egész utazás alatt!

Kedves Edit!

Szeretnénk erdeklödni mikor lesz aktuális újabb kiscica fiú cica? és ha lehetséges ezüst fehér, vagy ezüst krém fiú cicát szeretnénk vasarolni!

Csatolunk az Emilhez egy pár fotót Arnikarol.

Gyönyörű Hercegné!!!

Üdvözlettel! Adél és Götz

Szerencsi Anett Anikó  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit!

Bodza mostmár egészen otthonosan mozog nálunk. A délutáni sziesztákat együtt töltjük, a kanapén velem szokott aludni. :) Lajossal ellenségek helyett gyermekbarátokká váltak, hol a cica kergeti a csincsillát, hol a csincsilla a cicát. :) Az öreg macskától rengeteget tanul, illetve Artúr is átvett Bodza jó szokásaiból. :)
Küldök pár képet, és egy videót. (Nagyon okos a cica, egy kis jutalomjátékért szinte bármire hajlandó.)
Bodza tanítása videó

Gyovai Gabriella:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jó napot!

Gondoltam hallatok picit magukról. Anika át lett keresztelve Lucy-nek, elégedetten fogadta el. :) Minhoval puszipajtások, sokat játszanak. Reggeli játéknak mi annyira nem szoktunk örülni, inkább annak ha odafekszenek mellénk és együtt pihenhetünk még 7ig.
Lucy hasmenésén segített a probiotikum és étvágya is nagyon jó, ahogyan a hangulata is. Szépen beilleszkedett. Mindent tud hogy hol van, a reggeli szellőztetésnél már az erkélyre is nyugodtan kimegy és ha szükségét érzi a kinti macska wcbe végzi a dolgát.
Képet majd küldök róluk, csak nemrég érkeztem haza és telefonom teljesen le van merülve ezért gyors töltőre raktam.
Minden jót kívánunk!
Gabi és a cicák.

Farnyik Kata:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit!

Az első itthon töltött nap is csodásan telt Marcipánnal. Láthatóan nagyon jól érzi itt magát, szinte folyamatosan dorombol. Az első éjszakát is velünk töltötte, volt dagasztás, dorombolás, bújás. Játékos, ám nyugodt cica, nagyon szereti az emberek közelségét. Mindenhová jön utánam a lakásban. Felfedezte az almot, a kaparófát, és a játékokat is. Már most vannak kedvenc helyei, a dohányzóasztal alatti polc, és a kanapé teteje a plüss macikkal. Ma estefelé meglátogatta őt István is, aki felvette Önökkel a kapcsolatot Marcipán ügyében. Ő is el volt bájolva a cicustól. Ő a keresztapukája a cicának. Nagyon nehéz megbirkóznunk a cicám elveszésével, de az új kis jövevény már most annyi örömet és boldogságot okoz, hogy elmondhatatlan.

Küldök pár képet is Marcipánról. Ígérem, folyamatosan fogom tájékoztatni a cica életéről, növekedéséről.

Nagyon köszönöm, hogy a sors úgy rendelte, hogy ő megszülessen Önöknél, és pont most kerüljön eladó sorba. Ígérem, nagyon vigyázok rá, és boldog cicaélete lesz.

Üdvözlettel:

Farnyik Kata és Marcipán

 

Kedves Edit!

Annyira jó érzéssel tölt el, hogy ilyen szeretettel kíséri nyomon Marcipán életét. Nem tudom elégszer megköszönni, és hálát adni az égnek, hogy Önökre találtunk, és Marcipánra.

Küldök pár fotót még a cicukáról, és ezt a szokásomat meg is fogom tartani. Folyamatosan jelentkezem majd, ahogy cseperedik.

Nagyon szép napot kívánok, és simi az összes cicusnak.

Üdvözlettel:

Farnyik Kata

 

Kedves Edit!

Marcipánnak megjött az étvágya, már szedett is picit magára. Kis pocakos lett az elmúlt hét alatt. Nagyon jól érzi magát, sokat játszunk vele, igényli is. A papírzsebkendőt már el kell dugni előle, mert szeretni kihúzgálni a dobozból. Egyre ügyesebben mászik, ugrik, vannak kedvenc búvóhelyei, ahonnan lesből támad a játékhoz. Küldök ismét pár friss képet róla.

Üdvözlettel:

Kata és Marcipán

Lise Lotte Gillerhaugen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Hi. 
I bought a cat from you last year, Samuel, and I would like to buy annother one.
Samuel is very happy and he is in Norway with me now on summer vacation. :)
I was wondering if you have any litters planned in the nearby future.
 The cat is for my little cusin, so I need to keep him for 100 days for the rabies to work before he can come to norway.
 
Regards Lise Lotte
Simonné Sulyák Marianna:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit!
Mircu amióta alomra jár, takarítógéppé vált. Amikor Lola vagy Cicero bemegy az alomba, oda áll, mint egy kis csendőr és felügyeli az eseményeket. Aztán amikor a másik kijön, ő bemászik és elássa a terméket, bármi is az. Rendet rak! Egyébként ahogy sejtettük is egy vásott kölyök, de nagyon tud kedveskedni is. Amikor úgy dönt, hogy ajnárt akar akkor erőszakkal kiköveteli magának. Nem lehet lerázni (igaz nem is akarjuk). Lolát se kell félteni, nagyon eleven, életrevaló lány. Kis kotnyeles, mindenbe beleüti az orrát amit a gazdák csinálnak. Igazi minden lében kanál. Ma segített főzni. A fokhagyma pucolás különösen érdekelte, na meg a kukázás. Akárhányszor rászóltam, hogy ne másszon a szemetesbe mindig ártatlan szemekkel bámult rám. Nagyon édesek. Örülünk, hogy őket választottuk, már nem is adnánk oda senkinek! A nagy cica már időnként 1-2 percig kergetőzik velük, de azért többnyire még tartja a távolságot.
Üdvözlettel: Marianna, Józsi, Lola, Mircu, Cicero

Kedves Edit és János!
Mircu (Ugocsa) és Lola (Uránia) 1 évesek lettek, úgy gondoltuk hírt adunk felőlük. Rendkívül elevenek (időnként bűn rosszak), kíváncsiak, rengeteget játszanak, végtelenül kedvesek és szeretni valóak. Lola nagyon szeret ölben ülni, puszit osztogatni és ezzel kicsikarni a simogatást és főleg a nyakvakarást. Mircu is kiköveteli magának a szeretgetést, de ő nem szeret ölben lenni, ha simóra vágyik, kerregve jön, eldobja magát és nyalogatja, rágcsálja a kezünket. Jól vannak, néhány hónappal ezelőtt voltak gondok velük. Hasmenésük volt a tápoktól. Sok kísérletezés után tudtuk kiszűrni, hogy nem bírják azt, amiben gabona félék, illetve szója van. Még a Royal Canint sem! Amióta magas hústartalmú prémium konzerveket (Nature Cat, Shiny Cat, Applaws) és száraz tápot (Orijen, Acana) kapnak megszünt a probléma. Sajnos ezeket a Shiny Cat kivételével itt nem lehet kapni. Az ivartalanításuk hamar megtörtént, Mircut 5 hónaposan kellett mert már kezdett érdeklődni a leányzó után így azonnal elvittük. Lolát 6 hónaposan műtötték, szegényt kétszer is, mert az első után szétnyílt a belső varrat. Megszenvedte és mi is. Amikor ezen túl lettünk kezdődött a sorozatos szaruhártya gyulladás felváltva mindkettőnél, többször is. Már azt mondogattuk, hogy nálunk úgy “isszuk” a szemcseppet, mint más a vizet. Most úgy néz ki talán ezen is túl vannak. Szépek, okosak, jól fejlődnek.
Üdvözlettel: Marianna, Józsi, Lola, Mircu, Cicero

 

 

Molnárné Szonda Ildikó:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit!

Elnézést, hogy ilyen soká írok. Megfogadtam, hogy csak akkor küldök Önöknek levelet, ha a másik cicánk is el fogja fogadni az új kis jövevényt. Hosszú idő volt!!! Megszenvedtük (főleg Pumi cicánk, aki eszméletlen féltékeny volt). Most már szent a béke. Plati imádni való cica! Bármit csinál (már pedig csinál) nem lehet rá haragudni. Drága, édes pofa. Ránk néz, és mindannyian elolvadunk. Reggelig tudnék áradozni róla. Küldök egy pár képet , nem sikerültek túl jól, a fényképezőgépünkkel valami baj lett, így csak a mobilról tudtuk feltenni a fotókat. Nagyon-nagyon örülünk, hogy Ő lett a cicánk!

Minden jót kívánunk Önöknek, majd a későbbiekben is küldünk képeket a kis betyárról.

Üdvözlettel: Molnárné Szonda Ildikó Túrkevéről

 

 

Kedves Editke!

Drága Platink (Platon) március 30-án töltötte be a 3. életévét.
Igazi nagybetűs arisztokrata. Hihetetlen okos cica, aki azt csinál velünk, amit akar (ezt tudja is magáról).
Egyszerűen: Imádjuk Őt.
Küldünk egy-pár képet Őfenségéről.
Kívánunk Önöknek jó egészséget! A gyönyörű kiscicáknak pedig igazi, jó gazdikat!

Üdvözlettel: a Molnár család Túrkevéről

 

 

Eva Gollner:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nagyon boldog, cicakban gazdag uj evet kivanunk :)

Pusziljuk Onoket!

 

Marija Drakulic:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Thank you for the email, I don't understand what it means my husband is not here to translate it but i am always glad to see some thing from you. Oftenly i go to your site and see new kittens you have and they are beautiful. I wanted to wish you happy new year and hollidays and ofcouse to send you some pictures of Elemir that we got from you. As you can see he is just like a child and he is trying to be in center of our attention as it is our babie :)

I will always say big THANK YOU for this great cat!

Lőrincz Dalma:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit néni,

Küldöm az első képeket Relindáról, akit Reminek kezdtünk becézni. Az autóút elején elég sokat nyávogott, de a végére kifáradt, és már nyugodt volt, mire hazaértünk. Ahogy kiengedtük a szállítókosárból, máris felugrott a kanapéra, és több órán át dorombolt, miközben simogattuk. Erőteljes nyávogással jelezte, hogy nem szeretne egyedül aludni, ezért az ágyunk szélén dorombolt tovább, délelőtt pedig az ölemben. Ma délutánra/estére élénkült fel igazán: rájött, hogy nagyon éhes, hogy tényleg használhatná az almot, ha már negyedszerre mutatjuk meg, és magabiztossá vált annyira, hogy elkezdjen játszani a labdákkal. Néha egyszer csak elkezd nyávogni (például ha látótávolságon kívülre kerülünk), de általában csak annyit szeretne, hogy azonnal menjünk érte és szórakoztassuk. Sajnos eddig a kitett víz - bármilyen friss és bármilyen tálban volt - nem kellett neki, de reméljük hamarosan meggondolja magát. Az evéssel nincs ilyen problémája. :) Hamarosan újra írok.

Üdvözlettel

Dalma


Kedves Edit néni,

Köszönjük a törzskönyvet, rendben megérkezett! Cica egyre magabiztosabb, most már bátrabban járkál a lakásban is, kivéve ha idegeneket lát, vagy meghall valamilyen vészjósló hangot (nyomtató, szemeteszsák zörgés, hajszárító stb.). Ilyenkor mostanában az ablakpárkányra menekül a függöny mögé. (Először és eddig utoljára akkor morgott rám a polc alól, miután hangosan takarítottuk a lakást.) Egyelőre még nem engedjük ki az erkélyre, de ma felfedezte az ablakon át, hogy kinn madarak repkednek, és ettől nagyon izgatott lett. Napközben általában nyugis, jókat dorombol rajtam vagy mellettem, bezzeg ha lefekszünk, vagy reggel még aludnánk, akkor egyből letámad minket az ágyon, hogy foglalkozzunk, játsszunk vele. :)) Még tanítgatni kell, hogyha a kezemmel éppen azt játssza, hogy zsákmány, akkor se nyújtsa ki a körmét annyira. De olyan édesen jön, bújik, elomlik és dorombol, hogy imádni kell! A képei alapján az összes ismerősöm is el van bűvölve tőle. Küldök tegnapi-mai fotókat is.

Minden jót!

Dalma és Dani 

 


 

Kedves Edit néni!

Az új kicsiket nézegetve a honlapjukon, gondoltam, beszámolok róla, hogy Remi nagyon jól van, és még mindig gyönyörű szép cica. Júniusban átesett az ivartalanításon is, ami meg sem kottyant neki. Nagyon társasági és érzelmes macska, hagyja magát felvenni, sőt még dorombol is, ha foglalkozunk vele. Sokáig próbáltuk kitalálni, miért nyávog a legváratlanabb pillanatokban, de most már biztosan tudjuk, hogy ilyenkor csak figyelemre és játékra vágyik. Kedvenc szórakozása (legfőképpen korán reggel, amikor próbál minket kiverni az ágyból), hogy az általunk eldobott alufólia golyóért fut, és a szájában visszahozza. Most, hogy eljött a nyár, elkezdett rovarokra is vadászni, amit nagyon élvez - néha annyira koncentrál egy-egy légyre, hogy még azt sem nézi, hová lép. Nagyon sok szeretetet vár és nagyon sokat is ad nekünk. Tényleg a "gyerekünk" lett, és nagyon örülünk, hogy a miénk lehet! Csatolok néhány újabb képet is!

Üdv

Dalma és Dani 


Kedves Edit néni,

Tegnap volt egy éve, hogy elhoztuk Remit, és nagyon jó döntés volt :) Igazi kisgyerek, mindig rá kell figyelni, de hálából hagyja is magát babusgatni; sokat nyávog, de még többet dorombol. Egyre okosabb, ahogy felfedezi, hogy hogyan lehet még felhívnia magára a figyelmünket, és változatlanul gyönyörű szép. Küldök néhány képet is! A honlapot is gyakran megnézem - Toni, a vörös cica annyira gyönyörű volt, hogy majdnem újra telefonáltam! De Remi nagyon féltékeny lett volna :) ezért inkább őt kényeztetem még jobban.

Üdvözlettel,

Dalma és Dani