Farnyik Kata:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit!

Az első itthon töltött nap is csodásan telt Marcipánnal. Láthatóan nagyon jól érzi itt magát, szinte folyamatosan dorombol. Az első éjszakát is velünk töltötte, volt dagasztás, dorombolás, bújás. Játékos, ám nyugodt cica, nagyon szereti az emberek közelségét. Mindenhová jön utánam a lakásban. Felfedezte az almot, a kaparófát, és a játékokat is. Már most vannak kedvenc helyei, a dohányzóasztal alatti polc, és a kanapé teteje a plüss macikkal. Ma estefelé meglátogatta őt István is, aki felvette Önökkel a kapcsolatot Marcipán ügyében. Ő is el volt bájolva a cicustól. Ő a keresztapukája a cicának. Nagyon nehéz megbirkóznunk a cicám elveszésével, de az új kis jövevény már most annyi örömet és boldogságot okoz, hogy elmondhatatlan.

Küldök pár képet is Marcipánról. Ígérem, folyamatosan fogom tájékoztatni a cica életéről, növekedéséről.

Nagyon köszönöm, hogy a sors úgy rendelte, hogy ő megszülessen Önöknél, és pont most kerüljön eladó sorba. Ígérem, nagyon vigyázok rá, és boldog cicaélete lesz.

Üdvözlettel:

Farnyik Kata és Marcipán

 

Kedves Edit!

Annyira jó érzéssel tölt el, hogy ilyen szeretettel kíséri nyomon Marcipán életét. Nem tudom elégszer megköszönni, és hálát adni az égnek, hogy Önökre találtunk, és Marcipánra.

Küldök pár fotót még a cicukáról, és ezt a szokásomat meg is fogom tartani. Folyamatosan jelentkezem majd, ahogy cseperedik.

Nagyon szép napot kívánok, és simi az összes cicusnak.

Üdvözlettel:

Farnyik Kata

 

Kedves Edit!

Marcipánnak megjött az étvágya, már szedett is picit magára. Kis pocakos lett az elmúlt hét alatt. Nagyon jól érzi magát, sokat játszunk vele, igényli is. A papírzsebkendőt már el kell dugni előle, mert szeretni kihúzgálni a dobozból. Egyre ügyesebben mászik, ugrik, vannak kedvenc búvóhelyei, ahonnan lesből támad a játékhoz. Küldök ismét pár friss képet róla.

Üdvözlettel:

Kata és Marcipán