Lőrincz Dalma:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit néni,

Küldöm az első képeket Relindáról, akit Reminek kezdtünk becézni. Az autóút elején elég sokat nyávogott, de a végére kifáradt, és már nyugodt volt, mire hazaértünk. Ahogy kiengedtük a szállítókosárból, máris felugrott a kanapéra, és több órán át dorombolt, miközben simogattuk. Erőteljes nyávogással jelezte, hogy nem szeretne egyedül aludni, ezért az ágyunk szélén dorombolt tovább, délelőtt pedig az ölemben. Ma délutánra/estére élénkült fel igazán: rájött, hogy nagyon éhes, hogy tényleg használhatná az almot, ha már negyedszerre mutatjuk meg, és magabiztossá vált annyira, hogy elkezdjen játszani a labdákkal. Néha egyszer csak elkezd nyávogni (például ha látótávolságon kívülre kerülünk), de általában csak annyit szeretne, hogy azonnal menjünk érte és szórakoztassuk. Sajnos eddig a kitett víz - bármilyen friss és bármilyen tálban volt - nem kellett neki, de reméljük hamarosan meggondolja magát. Az evéssel nincs ilyen problémája. :) Hamarosan újra írok.

Üdvözlettel

Dalma


Kedves Edit néni,

Köszönjük a törzskönyvet, rendben megérkezett! Cica egyre magabiztosabb, most már bátrabban járkál a lakásban is, kivéve ha idegeneket lát, vagy meghall valamilyen vészjósló hangot (nyomtató, szemeteszsák zörgés, hajszárító stb.). Ilyenkor mostanában az ablakpárkányra menekül a függöny mögé. (Először és eddig utoljára akkor morgott rám a polc alól, miután hangosan takarítottuk a lakást.) Egyelőre még nem engedjük ki az erkélyre, de ma felfedezte az ablakon át, hogy kinn madarak repkednek, és ettől nagyon izgatott lett. Napközben általában nyugis, jókat dorombol rajtam vagy mellettem, bezzeg ha lefekszünk, vagy reggel még aludnánk, akkor egyből letámad minket az ágyon, hogy foglalkozzunk, játsszunk vele. :)) Még tanítgatni kell, hogyha a kezemmel éppen azt játssza, hogy zsákmány, akkor se nyújtsa ki a körmét annyira. De olyan édesen jön, bújik, elomlik és dorombol, hogy imádni kell! A képei alapján az összes ismerősöm is el van bűvölve tőle. Küldök tegnapi-mai fotókat is.

Minden jót!

Dalma és Dani 

 


 

Kedves Edit néni!

Az új kicsiket nézegetve a honlapjukon, gondoltam, beszámolok róla, hogy Remi nagyon jól van, és még mindig gyönyörű szép cica. Júniusban átesett az ivartalanításon is, ami meg sem kottyant neki. Nagyon társasági és érzelmes macska, hagyja magát felvenni, sőt még dorombol is, ha foglalkozunk vele. Sokáig próbáltuk kitalálni, miért nyávog a legváratlanabb pillanatokban, de most már biztosan tudjuk, hogy ilyenkor csak figyelemre és játékra vágyik. Kedvenc szórakozása (legfőképpen korán reggel, amikor próbál minket kiverni az ágyból), hogy az általunk eldobott alufólia golyóért fut, és a szájában visszahozza. Most, hogy eljött a nyár, elkezdett rovarokra is vadászni, amit nagyon élvez - néha annyira koncentrál egy-egy légyre, hogy még azt sem nézi, hová lép. Nagyon sok szeretetet vár és nagyon sokat is ad nekünk. Tényleg a "gyerekünk" lett, és nagyon örülünk, hogy a miénk lehet! Csatolok néhány újabb képet is!

Üdv

Dalma és Dani 


Kedves Edit néni,

Tegnap volt egy éve, hogy elhoztuk Remit, és nagyon jó döntés volt :) Igazi kisgyerek, mindig rá kell figyelni, de hálából hagyja is magát babusgatni; sokat nyávog, de még többet dorombol. Egyre okosabb, ahogy felfedezi, hogy hogyan lehet még felhívnia magára a figyelmünket, és változatlanul gyönyörű szép. Küldök néhány képet is! A honlapot is gyakran megnézem - Toni, a vörös cica annyira gyönyörű volt, hogy majdnem újra telefonáltam! De Remi nagyon féltékeny lett volna :) ezért inkább őt kényeztetem még jobban.

Üdvözlettel,

Dalma és Dani