Simonné Sulyák Marianna:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kedves Edit!
Mircu amióta alomra jár, takarítógéppé vált. Amikor Lola vagy Cicero bemegy az alomba, oda áll, mint egy kis csendőr és felügyeli az eseményeket. Aztán amikor a másik kijön, ő bemászik és elássa a terméket, bármi is az. Rendet rak! Egyébként ahogy sejtettük is egy vásott kölyök, de nagyon tud kedveskedni is. Amikor úgy dönt, hogy ajnárt akar akkor erőszakkal kiköveteli magának. Nem lehet lerázni (igaz nem is akarjuk). Lolát se kell félteni, nagyon eleven, életrevaló lány. Kis kotnyeles, mindenbe beleüti az orrát amit a gazdák csinálnak. Igazi minden lében kanál. Ma segített főzni. A fokhagyma pucolás különösen érdekelte, na meg a kukázás. Akárhányszor rászóltam, hogy ne másszon a szemetesbe mindig ártatlan szemekkel bámult rám. Nagyon édesek. Örülünk, hogy őket választottuk, már nem is adnánk oda senkinek! A nagy cica már időnként 1-2 percig kergetőzik velük, de azért többnyire még tartja a távolságot.
Üdvözlettel: Marianna, Józsi, Lola, Mircu, Cicero

Kedves Edit és János!
Mircu (Ugocsa) és Lola (Uránia) 1 évesek lettek, úgy gondoltuk hírt adunk felőlük. Rendkívül elevenek (időnként bűn rosszak), kíváncsiak, rengeteget játszanak, végtelenül kedvesek és szeretni valóak. Lola nagyon szeret ölben ülni, puszit osztogatni és ezzel kicsikarni a simogatást és főleg a nyakvakarást. Mircu is kiköveteli magának a szeretgetést, de ő nem szeret ölben lenni, ha simóra vágyik, kerregve jön, eldobja magát és nyalogatja, rágcsálja a kezünket. Jól vannak, néhány hónappal ezelőtt voltak gondok velük. Hasmenésük volt a tápoktól. Sok kísérletezés után tudtuk kiszűrni, hogy nem bírják azt, amiben gabona félék, illetve szója van. Még a Royal Canint sem! Amióta magas hústartalmú prémium konzerveket (Nature Cat, Shiny Cat, Applaws) és száraz tápot (Orijen, Acana) kapnak megszünt a probléma. Sajnos ezeket a Shiny Cat kivételével itt nem lehet kapni. Az ivartalanításuk hamar megtörtént, Mircut 5 hónaposan kellett mert már kezdett érdeklődni a leányzó után így azonnal elvittük. Lolát 6 hónaposan műtötték, szegényt kétszer is, mert az első után szétnyílt a belső varrat. Megszenvedte és mi is. Amikor ezen túl lettünk kezdődött a sorozatos szaruhártya gyulladás felváltva mindkettőnél, többször is. Már azt mondogattuk, hogy nálunk úgy “isszuk” a szemcseppet, mint más a vizet. Most úgy néz ki talán ezen is túl vannak. Szépek, okosak, jól fejlődnek.
Üdvözlettel: Marianna, Józsi, Lola, Mircu, Cicero